Een lekker warm kopje koffie, in Nederland zijn we er dol op. Nederland is een van de landen die het meest van koffie houdt. In ons land wonen de meeste koffieliefhebbers. En hoewel je vrijwel overal een kopje koffie kunt kopen of bestellen, de koffie uit eigen keuken is bij veel mensen de favoriet. Zoals de koffie thuis is, is het nergens! Neem je eigen koffie dus mee wanneer je de deur uit gaat! Zo geniet je, waar je ook bent, altijd van je eigen heerlijke koffie.

Gebruik een  thermoskan

Een thermoskan is een kan die  gemaakt is van isolerend materiaal waardoor de inhoud een lange tijd warm blijft. Je kunt hier heet water in meenemen om op iedere gewenste locatie van een warm kopje thee te genieten, je kunt hier ook de koffie die je zelf gezet hebt in doen. Je warme drankje blijft urenlang warm in een thermoskan. Het is dus de ideale oplossing om je eigen drankje mee te nemen. Er zijn speciale thermoskannen die je gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Je kunt ze simpelweg in je tas doen en meenemen. Er zijn ook thermoskannen die perfect zijn ontworpen voor thuisgebruik. Deze kannen hebben vaak een erg mooie uitstraling waardoor ze direct een leuke toevoeging zijn als decoratie in huis. Bij Presentsathome.nl vind je bijvoorbeeld van dit soort hippe thermoskannen. Een thermoskan voor thuisgebruik is ideaal wanneer je bezoek hebt. Je kunt het kopje koffie of thee gemakkelijk een paar keer bijvullen zonder dat je ervoor naar de keuken hoeft te lopen om nieuwe te maken. Zeker met grote groepen is het gebruik van een thermoskan ideaal. Ook wanneer je alleen thuis bent kan het echter heel fijn zijn, je hoeft namelijk niet je luie stoel uit om je eigen kopje bij te vullen, je kunt heerlijk blijven zitten en vult je kopje bij met de thermoskan die je naast je hebt staan!